Vitamin rendelés és gyógykészítmény kiszállítás.
Vitaminok betegségek megelőzésére.
Belépés

E-vitamin

Az E-vitamin, egy zsírban oldódó vitamin. Hatékony szerepet játszik a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében és kezelésében. Ezek lehetnek elzárt artériák, magas vérnyomás, vagy mellkas fájdalom.

Öregedésgátló hatással van a bőrre, mivel javítja a nedvesség tartalmát és a rugalmasságát. C-vitaminnal együtt szedve az sugárzásnak kitett bőr gyulladását csökkentheti. Gyorsíthatja a bőr gyulladását és enyhítheti az ekcéma és pattanások tüneteit is.

Az E-vitamin serkenti a fejbőr vérkeringését, csökkentheti a haj környezeti károsodását is. Pár csepp olaj segít a száraz és fakó hajon.

Segít szabályozni a szervezet koleszterin szintjét. Lassítja az érelmeszesedést. Segít lelassítani a sejtek öregedését, növeli az immunrendszer ellenállóképességét.
Például hatékonyan segít a szívbetegségek ellen.

Nem csak a permenstruációs tüneteken segít, de terhesség alatt fontos vitaminként szolgál, mely segíti a növekedést és a fejlődést.

Javítja a látást, a fizikai erőnlétet és erősíti az izmokat.

Segít csökkenteni a rák kialakulásának kockázatát. Számos kezelés, mint a dialízis vagy sugár kezelés, káros hatásait csökkentheti, mindamellett javítja hatékonyságukat. Az alzheimerkor kezelésében is segítséget nyújt.

Nagy dózis esetén:
Súlyosbíthatja a vérzést, műtét alatt is és után is növeli a vérzést. A stroke vagy szívroham utáni elhalálozás esélyét növeli. Szívelégtelenséget okoz cukor betegeknél, és a nyaki, agyi és prosztatarák kiújulásának esélyét növeli.

Maximálisan, de még biztonságban bevihető mennyiségek(ezek kúra szerű nagy dózisok)
1-3 éves kor: 200 mg/nap (300 NE)(ajánlott: 6 mg/nap (9 NE))
4-8 éves kor: 300 mg/nap (450 NE)(ajánlott: 7 mg/nap (10,4 NE)
)
9-13 éves kor: 600 mg/nap (900 NE)(ajánlott: 11 mg/nap (16,4 NE))
14-18 éves kor: 800 mg/nap (1 200 NE)(ajánlott: 15 mg/nap (22,4 NE))
18 éves kor felett: 1 000 mg/nap (1 500 NE) (ajánlott: 15 mg/nap (22,4 NE))

Szoptatás alatt: 19 mg/nap (28,5 NE).

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.

Összes termék